به گزارش خبرنگار مهر، زهرا شرف الدین بعد از ظهر یکشنبه در جلسه تجلیل از همسران جانبازان شیمیایی و اعصاب و روان بالای ۷۰ درصد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس ، خدمت در حوزه دفاع مقدس را برای مسئولین توفیق الهی دانست و گفت: آشنا شدن با فرهنگ شهید و شهادت سعادتی است که نصیب مسئولان و فعالان در این حوزه می شود که بهای آن شناساندن این فرهنگ عظیم انسانیت به خانواده های ایرانی است.
وی افزود:هنوز زوایای همه جانبه حضور زنان در دوران دفاع مقدس معرفی نشده است و نقش کلیدی آنها در این مرحله طلایی انقلاب اسلامی به تصویر کشیده نشده است.
مسئول کمیته بانوان ستاد گرامیداشت دفاع مقدس با بیان این مطلب که ستاد فرماندهی پنهان جهان زنان هستند، گفت: زنان ایرانی با ثبت تاریخی افتخاراتی خود، درخت عزتمندی و شرف را بارور کرده اند.
شرف الدین با اشاره به آمار بالای آسیب های اجتماعی بیان کرد: امروز بیش از پیش نیازمند تعمیق و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در خانواده ها هستیم.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری مازندران با تجلیل از مقام شامخ همسران شهدا و جانبازان بیان داشت : با عنایت الهی، این عزیزان از صبرو تحملی مضاعف بهره مند شدند و در سایه این استقامت است که تمامی سختیها در برابر ایشان زیبا نمود می یابد.
حمید علی صمیمی ، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با بیان برخی از مشکلات همسران و مادران شهدا و جانبازان شیمیایی و اعصاب و روان دفاع مقدس، گفت: در عصر کنونی باید یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس را که دوران جنگ سخت نام نهاده شد، زنده نگه داریم تا در جنگ نرم از آن بهره مند باشیم.
وی از همسران و مادران شهید و جانباز خواست تا برای برجسته کردن نقش بانوان در صحنه های انقلاب و هشت سال دفاع مقدس خاطرات خود را تدوین کنند تا اثری جاودانه از حضور زنان در انقلاب اسلامی ثبت شود.
مدیر کل حفظ آثار و ارزش های انقلاب اسلامی مردان را در به تصویر کشیدن رنج های زنان ناتوان نامید و عنوان کرد: هیچ کس به اندازه مادر شهید ، شهید را نمی شناسد و هیچ کس همچون زنان قادر نخواهند بود نقش آفرینی های خود را ترسیم کنند.
در پایان این مراسم از همسران جانبازان شیمیایی و اعصاب و روان بالای ۷۰ درصد تجلیل شد.
نظر شما